Gordijnen op maat van Ilumio.nl

Gordijnen zorgen voor sfeer en privacy in huis en werken verduisterend. Wil jij je gordijnen graag volledig aanpassen aan je raam én je persoonlijke voorkeuren? Kies dan voor een gordijn op maat. In dit blog vertellen we je waar je op moet letten als je kiest voor op maat gemaakte gordijnen.

Wat voor soort gordijn wil je?

Bedenk allereerst wat voor soort gordijn je wilt. Elk type gordijn heeft zijn eigen voordelen en uitstraling. Welk soort gordijn je het beste kunt kiezen is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en de plek waar je de gordijnen wilt ophangen. Zo wil je in de slaapkamer wellicht graag verduisterende gordijnen, terwijl je in de woonkamer wat licht wilt doorlaten. Verdiep je in de verschillende soorten gordijnen en ontdek wat jij mooi én praktisch vindt.

Kies een kleur en patroon

De kleur en het patroon van je gordijnen heeft een grote invloed op de uitstraling in je huis. Een neutrale kleur heeft als voordeel dat het een goede match vormt met andere kleuren in je interieur. Je raakt er bovendien niet snel op uitgekeken. Een opvallende kleur of patroon vormt een eyecatcher en is ideaal als je meer leven in huis wilt creëren. Andere opties –zoals houten lamellen of jaloezieën- hebben een compleet eigen uitstraling en zijn tijdloos en uniek.

Opmeten van de gordijnen

Als je gordijnen op maat koopt wil je natuurlijk wel zeker weten dat je de juiste maten doorgeeft. Hoe je je gordijnen moet opmeten, is afhankelijk van het type gordijn dat je wilt kopen. Gebruik dus altijd een handleiding of vraag advies aan een specialist. Bij Ilumio.nl ben je bovendien verzekerd tegen meetfoutjes. Mocht je dus toch een foutje hebben gemaakt tijdens het opmeten, dan zal het team van Ilumio.nl je alsnog een passende oplossing bieden! Ook vind je er vouwgordijnen, rolgordijnen en houten jaloezieën.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw rolluiken mogen plaatsen! Offerte