Inbouwrolluik

Rolluikenbedrijf.nl is in het leven geroepen om mensen te helpen die van plan zijn om rolluiken aan te schaffen en te plaatsen. Het is in Nederland steeds gebruikelijker om rolluiken te nemen. Wat moet u weten over rolluiken? Wist u bijvoorbeeld dat er verschillende soorten rolluiken bestaan? Zo bestaan er o.a. inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken. Hier zullen we de inbouwrolluiken eens onder de loep nemen.

Wat zijn inbouwrolluiken?

Inbouwrolluiken worden mooi in de gevel verwerkt, doordat de rolluiken boven het raam worden ingebouwd. Dit is een goede optie wanneer u een nieuw huis gaat bouwen of uw bestaande woning gaat verbouwen. De inbouwrolluiken en het raam worden op hetzelfde moment samen gemonteerd. Aan de binnenkant van de woning zit de zogenaamde revisiekap. Mochten er problemen zijn met het rolluik, dan kan deze kap gemakkelijk aan de onderkant worden geopend om het probleem te verhelpen.

Voordelen inbouwrolluiken

De systemen die gebruikt worden voor inbouwrolluiken zijn zeer modern en gebruiksvriendelijk. De inbouwrolluiken zijn bovendien op alle gebruikelijke ramen te plaatsen. U hoeft ook niet bang te zijn dat de binnenkast vreemd binnen het interieur van uw woning zal staan, want deze kan mooi weggewerkt worden met stuukwerk. Andere voordelen zijn:

  • Isolerende werking tegen zowel warmte als kou
  • Geluidsisolerende werking
  • Voorkomt inkijk in de woning
  • Verduisterend
  • Inbraakwerend

Geïnteresseerd in inbouwrolluiken?

Ziet u dit extra wooncomfort en deze extra veiligheid wel zitten, laat dan ook inbouwrolluiken plaatsen in uw woning in aanbouw of tijdens de renovatie van uw woning. Wij geven u graag een heldere prijsopgave, uiteraard doen wij dit geheel vrijblijvend en kosteloos. Dien direct online uw aanvraag in.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw rolluiken mogen plaatsen! Offerte