Opbouwrolluik

Wilt u graag rolluiken laten plaatsen? Dan is de eerste vraag die we u stellen; is het voor een bestaande woning of voor een woning die nog gebouwd moet worden? Voor nieuwbouwwoningen of bij woningrenovaties zijn opbouwrolluiken een goede oplossing. Deze kunnen heel praktisch boven het raam worden gemonteerd. Lees hier met ons mee voor meer informatie over opbouwrolluiken.

Kenmerken opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken zijn vergelijkbaar met inbouwrolluiken, maar met als essentieel verschil dat de rolluikkast niet in de gevel wordt verwerkt, maar aan de binnenkant van de gevel of aan het kozijn wordt vastgemaakt. Een ander verschil met inbouwrolluiken is dat de oprolkast van opbouwrolluiken kleiner is.

Opbouwrolluiken in harmonie met uw woning

Opbouwrolluiken onesthetisch? Helemaal niet! Het mooie aan opbouwrolluiken is dat het uitgerolde luik en de gevel één geheel vormen. Dit biedt onder andere het voordeel dat de rolluiken voor een goede isolatie zorgen. Laat u eens informeren door een echte specialist in opbouwrolluiken, dan zult u ontdekken dat er heel veel opties zijn om uw opbouwrolluiken mooi samen te laten vloeien met uw gevel. U kunt bijvoorbeeld de kleur van de rolluiken mooi op de kleur van de gevel afstemmen.

Kies voor een echte vakman

Kies voor het monteren van uw opbouwrolluiken voor een echte vakman, dat zal u alleen maar voordeel opleveren. De kosten van uw vakman wegen niet op tegen de frustraties en de herstelwerkzaamheden waar u mee te maken krijgt wanneer de rolluiken onvakkundig worden geplaatst. Wilt u graag eens in contact komen met zo’n vakman voor advies of een scherpe offerte, vul dan dit contactformulier in. Het verplicht u tot niets!


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw rolluiken mogen plaatsen! Offerte