Rolpoort

Veel mensen zetten rolluiken voor hun ramen, maar vergeten de garagepoort. Waarom zou u niet ook meteen een degelijke rolpoort laten zetten? Op deze manier is uw woning nog beter beschermd tegen inbrekers. Dat geeft u een extra veilig gevoel. Maar rolpoorten zijn nog voor veel meer toepassingen geschikt. Ontdek hier hoe rolpoorten uw dagelijkse leven veiliger en comfortabeler kunnen maken.

Toepassingen rolpoorten

Rolpoorten zijn een goede oplossing voor het veilig afsluiten van grotere oppervlakten van uw huis. Ze kunnen dienen als een veilige vervanging van een garagepoort, maar ze zijn ook ideaal om te plaatsen voor grote ramen als een schuifpui of voor het afsluiten van serres.

Gebruiksgemak van rolpoorten

We raden u aan om het monteren van uw rolpoort over te laten aan de vakman. Dit is de beste garantie op een soepel werkende rolpoort. De montage is zo gebeurd en de tarieven zullen u beslist meevallen. U kunt hieronder gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. Rolpoorten kunnen gemakkelijk worden bediend; geen getrek en geduw aan zware garagepoorten. Rolpoorten werken elektrisch en kunnen met een eenvoudige druk op de knop worden bediend. De meeste rolpoorten worden geleverd met een handige afstandsbediening.

Rolpoorten op maat

Omdat niet iedere garage of serre dezelfde afmetingen heeft, kunnen rolpoorten op maat worden gemaakt. Verder zijn rolpoorten ook in allerlei kleuren beschikbaar. Kiest u voor een perfecte integratie met uw gevel of wilt u juist een accent leggen door een contrasterende kleur te kiezen? Veel voorkomende kleuren voor rolpoorten zijn; wit, groen, houtmotief, crèmekleur en antraciet.

Offerte?

Laat hier eens geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte opstellen voor uw rolpoort. U zult ongetwijfeld aangenaam worden verrast.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw rolluiken mogen plaatsen! Offerte